Ochelari inteligenți: Tehnologie de ultimă generație pentru vederea ta

⚠️ În ofertă pentru 149 Lei în loc de 298,90€ + livrare în 24 de ore + plată la livrare

📦 Disponibilitate în stoc
✅ Disponibil

Rezervați acum

Ochelari cu lentile Autofocus + husă + ramă la 149 Lei în loc de 298,90 Lei

🟠 Disponibilitate limitată

Redefinește-ți vederea cu cele mai moderne lentile din lume

Acestea au avut un mare succes în ultimele săptămâni… De ce?

Simplu, pentru că rezolvă problema de bază a purtătorilor de ochelari.

Miopia și astigmatismul nu vă permit să vedeți bine de aproape și trebuie să folosiți ochelari diferiți pentru a citi etichete, a vă uita la televizor și a folosi telefonul mobil? Ați dori să aveți UN SINGUR sistem de citire care să se potrivească ÎNTOTDEAUNA indiferent ce aveți de făcut, citit sau scris?

Ultimul sistem de citire care, pentru prima dată, încorporează lentile automate care se adaptează la toate gradațiile de care aveți nevoie!

Datorită tehnologiei Flex Focus Optics, fiecare lentilă are în interiorul ei o gamă întreagă de gradații diferite (de la 0,5 la 4,75), iar ochiul tău care privește prin ea are gradația ideală.

Dar cum este posibil acest lucru? O face pentru că lentila se focalizează automat pe obiectul la care vă uitați.

Sunt unisex și, prin urmare, sunt potrivite atât pentru bărbați, cât și pentru femei!

Sunt realizați dintr-un amestec de titan și fibră de carbon, un material ușor, dar în același timp ultra-rezistent: datorită acestei caracteristici, acești ochelari sunt foarte ușori, dar în același timp rezistenți chiar și la cele mai dure căderi sau șocuri.

Nu este nevoie de prescripție medicală pentru a-i obține! – Nu este nevoie de o rețetă de specialitate, sunt universali și potriviți pentru orice problemă de vedere!

Iată care sunt toate caracteristicile:

🔴 Gradație automată de la 0,5 la 4,75: vă puteți regla vederea între acest interval de gradație pentru citirea cărților, vizionarea televizorului sau citirea mesajelor de pe telefonul mobil.

🔴 Vedere excelentă atât de la distanță, cât și de aproape: sunt perfect adaptate pentru a vedea scrisul sau obiectele de la distanță sau pentru a citi de aproape caracterele mici.

🔴 Nu obosesc ochii: spre deosebire de alți ochelari, acest model nu obosește deloc ochii și îi puteți purta confortabil pe tot parcursul zilei.

🔴 Lentile de ultimă generație, rezistente la zgârieturi: se aplică un strat special de întărire, care crește rezistența lentilelor și le protejează de zgârieturi și de caneluri mici. Ochelarii durează mult timp, iar componentele sunt foarte durabile, ceea ce înseamnă că îi puteți folosi mult timp.

🔴 Material Titan și fibră de carbon: materialul este de cea mai bună calitate, iar acest amestec face ca ochelarii să fie printre cei mai puternici de pe piață, mult mai puternici decât alte modele din jur.

🔴 Potrivit pentru toate vârstele: poate fi purtat la orice vârstă

🔴 Confortabil și elegant: Designul lor face ca acești ochelari să fie foarte confortabili pentru a fi purtați în orice ocazie și, de asemenea, perfecți pentru călătorii sau evenimente speciale

🚨 Declinarea responsabilității (citiți)

Vă rugăm să rețineți că diferite companii vând produse similare cu ochelarii noștri și că produsele noastre pot apărea pe alte site-uri web, ceea ce poate duce la confuzie sau înșelăciune.

Suntem singurii vânzători autorizați. Achiziționarea de pe alte site-uri web se face pe riscul propriu al clientului, deoarece nu putem garanta calitatea, autenticitatea sau serviciul post-vânzare. Alte produse pot părea similare, dar pot avea specificații diferite, ceea ce poate expune clientul la riscuri suplimentare.

🟢 ASTĂZI -50% REDUCERE 🟢

⚠️ În ofertă pentru 149 Lei în loc de 298,90€ + livrare în 24 de ore + plată la livrare

Rezultatele

Au spus că le place designul ultra-ușor, fără ramă.

Aceștia au înregistrat o îmbunătățire imediată a vederii de aproape și de departe.

Mai presus de toate, au apreciat ușurința de utilizare: funcționează imediat și se adaptează la deficiențele dvs. vizuale.

*pe baza unui studiu efectuat pe 1000 de persoane cu vârste cuprinse între 18 și 75 de ani

🟢 ASTĂZI -50% REDUCERE 🟢

⚠️ În ofertă pentru 149 Lei în loc de 298,90€ + livrare în 24 de ore + plată la livrare

Opiniile clienților noștri

Cosmin F.
★★★★★

Nu am mai găsit ochelari la acest preț până acum. În afară de asta, am citit recenziile pozitive… și s-au ridicat la înălțimea așteptărilor. Materiale robuste și design elegant. Sunt foarte miop și trebuie să spun că corecția este cu adevărat eficientă. Acum port ochelari pentru orice ocazie.

Magda B.
★★★★★

Realizat până la cel mai mic detaliu și foarte confortabil. Nici măcar nu veți realiza că îi purtați!

Paulina C.
★★★★★

Ochelari de vedere uimitoare. Un stil sofisticat și la modă. Arată foarte bine și nu am nicio dorință de a-i purta!

🟢 ASTĂZI -50% REDUCERE 🟢

⚠️ În ofertă pentru 149 Lei în loc de 298,90€ + livrare în 24 de ore + plată la livrare

Cum le puteți obține acum?

🟢 ASTĂZI -50% REDUCERE 🟢

⚠️ În ofertă pentru 149 Lei în loc de 298,90€ + livrare în 24 de ore + plată la livrare

Rezervați acum

Ochelari cu lentile Autofocus + husă + ramă la 149 Lei în loc de 298,90 Lei

🟠 Disponibilitate limitată

Știm că achiziționarea online poate părea riscantă pentru mulți, dar să știți că la noi nu există niciun risc. Dacă nu sunteți mulțumit de produsele noastre, nu vă faceți griji, vom face tot posibilul pentru a ne asigura că sunteți mulțumit. Suntem o companie axată pe client și pe dorințele acestuia. Datele dvs. vor fi tratate în conformitate cu politica de confidențialitate. Acest site utilizează cookie-uri. Prin vizitarea acestui site, acceptați această politică.

Contatti | Privacy policy