Advertorial

A

Η τελευταία γενιά καινοτόμων συνταγογραφούμενων γυαλιών με αυτορυθμιζόμενη διαβάθμιση

Αυτά τα φανταστικά γυαλιά που κατασκευάστηκαν από έναν φημισμένο οπτικό στο Μιλάνο διαθέτουν μια εξαιρετική τεχνολογία: χάρη στον μηχανισμό αυτορρύθμισης με τον οποίο είναι εξοπλισμένα, σας επιτρέπουν να επιλέγετε τη διαβάθμιση που χρειάζεστε για να βελτιώσετε βέλτιστα την όρασή σας τόσο κοντά όσο και μακριά, χωρίς να χρειάζεται να αλλάζετε γυαλιά κάθε φορά.

Αυτά τα γυαλιά κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στην Ιταλία με τα υψηλότερα πρότυπα υλικών και είναι εξοπλισμένα με καινοτόμο και αποκλειστική τεχνολογία, που εγγυάται ένα αξιόπιστο και πιστοποιημένο ιταλικό προϊόν.

⚠️ Αυτορυθμιζόμενα γυαλιά με σκελετό, κουτί και πιστοποιητικό εγγύησης σε προσφορά στα 29€ αντί για 129€ + Εγγύηση για ζημιές από ατύχημα + Άμεση επιστροφή!

Τα αμιγώς ιταλικά γυαλιά οράσεως που γίνονται δημοφιλή σε όλο τον κόσμο

Έχουν σημειώσει μεγάλη επιτυχία τις τελευταίες εβδομάδες.. Γιατί;

Απλά, λύνουν το βασικό πρόβλημα των χρηστών γυαλιών.

Το πρόβλημα της μυωπίας και του αστιγματισμού σας δεν σας επιτρέπει να βλέπετε καλά από κοντά και πρέπει να χρησιμοποιείτε διαφορετικά γυαλιά για να διαβάζετε ετικέτες, να βλέπετε τηλεόραση και να χρησιμοποιείτε το κινητό σας τηλέφωνο; Θα θέλατε να έχετε ΕΝΑ σύστημα ανάγνωσης που να ταιριάζει ΠΑΝΤΑ σε ό,τι έχετε να κάνετε, να διαβάσετε ή να γράψετε;

Το απόλυτο σύστημα ανάγνωσης που για πρώτη φορά ενσωματώνει αυτόματους φακούς που προσαρμόζονται σε όλες τις διαβαθμίσεις που χρειάζεστε!

Χάρη στην τεχνολογία Flex Focus Optics, κάθε φακός έχει μέσα του μια ολόκληρη σειρά διαφορετικών διαβαθμίσεων (από 0,5 έως 4) και το μάτι σας που κοιτάζει μέσα από αυτόν έχει την ιδανική διαβάθμιση.

Αλλά πώς είναι αυτό δυνατό; Αυτό γίνεται επειδή ο φακός εστιάζει αυτόματα στο αντικείμενο που κοιτάτε.

Είναι unisex και επομένως κατάλληλοι τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες!

Είναι κατασκευασμένα από ένα μείγμα τιτανίου και ινών άνθρακα, ένα ελαφρύ αλλά ταυτόχρονα εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό: χάρη σε αυτό το χαρακτηριστικό, αυτά τα γυαλιά είναι πολύ ελαφριά αλλά ταυτόχρονα ανθεκτικά ακόμα και στις πιο σκληρές πτώσεις ή χτυπήματα.

Δεν απαιτείται ιατρική συνταγή για να τα αποκτήσετε! – Δεν χρειάζεται καμία εξειδικευμένη συνταγή, είναι καθολικά και κατάλληλα για κάθε πρόβλημα όρασης!

Ακολουθούν όλα τα χαρακτηριστικά τους:

⚠️ Αυτορυθμιζόμενα γυαλιά με σκελετό, κουτί και πιστοποιητικό εγγύησης σε προσφορά στα 29€ αντί για 129€ + Εγγύηση για ζημιές από ατύχημα + Άμεση επιστροφή!

Τα κύρια οφέλη

Κατασκευασμένο από τιτάνιο και ίνες άνθρακα

Η κατασκευή από καθαρό τιτάνιο και ίνες άνθρακα καθιστούν τα γυαλιά σχεδόν άφθαρτα

Ρύθμιση της διαβάθμισης

Χάρη στην καινοτόμο τεχνολογία τους, ρυθμίζουν αυτόματα τη διαβάθμιση από 0,5 έως 4

Φακοί τελευταίας γενιάς Anti-scratch

Η σκληρυντική τους επίστρωση καθιστά τους φακούς ανθεκτικούς σε όλες τις κρούσεις, ακόμη και στις γρατζουνιές.

Ιατρική συσκευή

Είναι ιατροτεχνολογικό προϊόν, δηλαδή προϊόν που χρησιμοποιείται για διαγνωστικούς και/ή θεραπευτικούς σκοπούς και του οποίου η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα έχουν αποδειχθεί σε κλινικές μελέτες.

Αποθήκευση

Εγγυώνται σημαντική εξοικονόμηση κόστους επειδή συνδυάζουν όλα όσα χρειάζεστε για την όρασή σας σε ένα ζευγάρι γυαλιά.

Βελτιώνει τη συγκέντρωση

Βελτιώνουν τη συγκέντρωσή σας επιτρέποντάς σας να βλέπετε καλά χωρίς να κουράζετε τα μάτια σας.

⚠️ Αυτορυθμιζόμενα γυαλιά με σκελετό, κουτί και πιστοποιητικό εγγύησης σε προσφορά στα 29€ αντί για 129€ + Εγγύηση για ζημιές από ατύχημα + Άμεση επιστροφή!

Πώς να τα αποκτήσετε τώρα;

Μόνο αν παραγγείλετε σήμερα, μπορείτε να αποκτήσετε τα επαναστατικά γυαλιά με φακούς τελευταίας γενιάς μόνο με 29€ αντί για 129€.

Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται: Τα γυαλιά που θα πάρετε:

  • Γυαλιά με φακούς τεχνολογίας αυτόματης εστίασης επόμενης γενιάς
  • Κουτί και σκελετό
  • Πιστοποιητικό εγγύησης
  • Εγγυημένη άμεση επιστροφή για 10 ημέρες
  • Εγγύηση 2 ετών

⚠️ Αυτορυθμιζόμενα γυαλιά με σκελετό, κουτί και πιστοποιητικό εγγύησης σε προσφορά στα 29€ αντί για 129€ + Εγγύηση για ζημιές από ατύχημα + Άμεση επιστροφή!

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα παραγγελίας

Θα σας καλέσουμε για να επιβεβαιώσουμε την παραγγελία

Στέλνουμε την παραγγελία σας εντός 48 ωρών

Πληρώνετε με ασφάλεια κατά την παράδοση

Κάντε κράτηση τώρα και εξοικονομήστε 100€

Γυαλιά με φακούς αυτόματης εστίασης με θήκη - σκελετός και εγγύηση στα 29€ αντί για 129€

🟠 Περιορισμένη διαθεσιμότητα

Αποποίηση ευθύνης: Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για τη διάγνωση, τη θεραπεία ή την πρόληψη οποιασδήποτε ασθένειας. Τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν/τα αποτελέσματα μπορεί να μην είναι τυπικά. Οι πληροφορίες αυτές δεν αποτελούν ιατρική συμβουλή και ως εκ τούτου δεν πρέπει να θεωρούνται αξιόπιστες. Παρακαλούμε συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν αλλάξετε την τακτική θεραπευτική αγωγή σας.

Γνωρίζουμε ότι οι αγορές μέσω διαδικτύου μπορεί να φαίνονται επικίνδυνες για πολλούς ανθρώπους, αλλά να θυμάστε ότι μαζί μας δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος. Αν δεν είστε ευχαριστημένοι με τα προϊόντα μας, μην ανησυχείτε, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βεβαιωθούμε ότι θα είστε ικανοποιημένοι. Είμαστε μια εταιρεία που επικεντρώνεται στον πελάτη και στις επιθυμίες του. Τα δεδομένα σας θα τύχουν επεξεργασίας σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας. Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας σε αυτόν, συμφωνείτε με αυτή την πολιτική.

Επικοινωνία | Πολιτική απορρήτου