Advertorial

Najnovija generacija inovativnih naočala s automatskim podešavanjem dioptrije

Ovi fantastični naočari, napravljeni od poznatog optičara iz Milana, opremljeni su izvanrednom tehnologijom: zahvaljujući mehanizmu automatskog podešavanja s kojim su opremljeni, omogućuju vam odabir potrebne dioptrije za optimalno poboljšanje vida i na blizu i na daleko, bez potrebe za mijenjanjem naočara svaki put.

Ove naočale proizvedene su u potpunosti u Italiji, po najvišim materijalnim standardima, opremljene su inovativnom i ekskluzivnom tehnologijom, garantirajući pouzdan i certificiran talijanski proizvod.

Revolutivne naočale s automatskim podešavanjem nalaze se u izvanrednoj promociji za mjesec prevencije vida, po cijeni od samo 149 kuna umjesto 298 kuna, samo za prvu seriju od tisuću komada.

⚠️ Ponuda za 29€ umjesto 79€ + Zaštita od slučajnih oštećenja + Odmah vraćanje!

Samo talijanske naočale koje postaju popularne u cijelom svijetu

Ecco la traduzione mantenendo l’HTML in croato:

Ove su imale velik uspjeh posljednjih tjedana… Zašto?

Jednostavno, jer rješavaju osnovni problem nositelja naočala.

Kratkovidnost i astigmatizam ne dopuštaju vam jasno vidjeti blizu i morate koristiti različite naočale za čitanje etiketa, gledanje televizije i korištenje mobilnog telefona? Želite li imati JEDAN SUSTAV čitanja koji će uvijek odgovarati bez obzira što radite, čitate ili pišete?

Posljednji sustav čitanja koji prvi put uključuje automatske leće koje se prilagođavaju svim potrebnim gradijacijama!

Zahvaljujući tehnologiji Flex Focus Optics, svaka leća ima potpunu paletu različitih gradijacija (od 0,5 do 4,75), a vaše oko koje gleda kroz nju ima idealnu gradijaciju.

Ali kako je to moguće? To je zato što se leća automatski fokusira na objekt koji gledate.

Unisex su i, stoga, odgovaraju i muškarcima i ženama!

Izrađeni su od kombinacije titana i ugljičnih vlakana, lagani su materijal, ali istovremeno izuzetno čvrsti: zbog ove karakteristike, ove su naočale vrlo lagane, ali istovremeno izdržljive čak i pri najtežim padovima ili udarcima.

Nije potrebna medicinska receptura za njihovo dobivanje! – Nema potrebe za posebnim receptom, univerzalni su i prikladni za sve probleme vida!

Evo sve karakteristike:

🔴 Automatska gradijacija od 0,5 do 4,75: možete podesiti svoj vid unutar ovog raspona gradijacije za čitanje knjiga, gledanje televizije ili čitanje poruka s mobilnog telefona.

🔴 Odličan vid i na daljinu i na blizinu: savršeno su prilagođeni za čitanje teksta ili predmeta iz daljine ili za čitanje malih slova iz blizine.

🔴 Ne umaraju oči: za razliku od drugih naočala, ovaj model uopće ne umara oči i možete ih nositi udobno tijekom cijelog dana.

🔴 Najnovije generacije leća, otporne na ogrebotine: primjenjuje se poseban sloj ojačanja koji povećava otpornost leća i štiti ih od ogrebotina i manjih udubljenja. Naočale dugo traju, a komponente su vrlo izdržljive, što znači da ih možete koristiti dugi niz godina.

🔴 Materijal Titan i ugljična vlakna: materijal je vrhunske kvalitete, a ova kombinacija čini da su naočale među najjačima na tržištu, puno jači od drugih modela u okolini.

🔴 Prikladno za sve dobne skupine: može se nositi u svakoj dobi

🔴 Udobno i elegantno: Njihov dizajn čini ove naočale vrlo udobnima za nošenje u svakoj prilici i također su savršeni za putovanja ili posebne događaje.

⚠️ Ponuda za 29€ umjesto 79€ + Zaštita od slučajnih oštećenja + Odmah vraćanje!

Kako ih sada nabaviti?

Samo ako naručite danas, možete dobiti ove fantastične, vrhunske naočale za samo 29€ umjesto 79€.

Cijena uključuje:

  • Naočale sa samopodešavanjem Model 2023
  • Jamstvo povrata od 10 dana
  • 10-dnevno jamstvo povrata novca
  • Jamstvo vrijedi 2 godine

⚠️ Ponuda za 29€ umjesto 79€ + Zaštita od slučajnih oštećenja + Odmah vraćanje!

Ispunite narudžbenicu ispod

Nazvat ćemo vas da potvrdimo vašu narudžbu

Vašu narudžbu šaljemo u roku od 48 sati

Plaćajte sigurno prilikom isporuke

Rezervirajte sada

Naočale s autofokusnim lećama + torbica + okvir za 29€ umjesto 79€

🟠 Ograničena dostupnost

Upozorenje: Ovaj proizvod nije namijenjen dijagnostici, liječenju ili prevenciji bilo koje bolesti. Rezultati mogu varirati/rezultati možda nisu tipični. Ove informacije ne predstavljaju medicinski savjet i ne treba se na njih oslanjati kao na takve. Prije promjene redovnog režima liječenja posavjetujte se s liječnikom.

Znamo da se kupnja putem interneta mnogim ljudima može činiti rizičnom, ali zapamtite da kod nas nema rizika. Ako niste zadovoljni našim proizvodima, ne brinite, mi ćemo učiniti sve da budete zadovoljni. Mi smo tvrtka okrenuta kupcu i njegovim željama. Vaši podaci će biti obrađeni u skladu s našom politikom privatnosti. Ova web stranica koristi kolačiće. Posjetom pristajete na ova pravila.

Kontakti | Politika privatnosti