Умни очила: Технология от следващо поколение за вашето зрение

⚠️ В оферта за 55 лв вместо 110,90 лв + доставка в рамките на 24 часа + плащане при доставка

Резервирайте сега

Очила с автофокусни лещи с калъф - рамка и гаранция на 55 лв вместо 110.90 лв

🟠 Ограничена наличност

Преосмислете зрението си с най-модерните лещи в света

Те бяха много успешни през последните седмици… Защо?

Просто защото решават основния проблем на хората носещи очила.

Миопията и астигматизмът не ви позволяват да виждате добре отблизо и трябва да използвате различни очила за четене на етикети, гледане на телевизия или използване на мобилния си телефон? Искате ли ЕДНА система за четене, която ВИНАГИ да е подходяща, без значение какво правите, четете или пишете?

Най-новата система за четене, която за първи път интегрира автоматични лещи, които се адаптират към всички необходими степени!

Благодарение на технологията Flex Focus Optics всяка леща вътре има цял диапазон от различни степени (от 0,5 до 4,75), и окото ви, гледащо през тях, намира идеалната сила.

Но как е възможно това? Това работи, защото лещата автоматично се фокусира върху обекта, който разглеждате.

Те са унисекс и следователно подходящи както за мъже, така и за жени!

Те са изработени от смесица от титан и въглеродни влакна, лек, но в същото време изключително здрав материал: благодарение на това свойство тези очила са много леки, но в същото време устойчиви на най-тежките падания или удари.

Не е необходимо медицинско предписание, за да ги получите! – Не е необходима специална рецепта, те са универсални и подходящи за всякакви проблеми със зрението!

Ето всички характеристики:

🔴 Автоматична сила от 0,5 до 4,75: Можете да регулирате зрението си в този диапазон на силата, за да четете книги, да гледате телевизия или да четете новини на мобилния си телефон.

🔴 Отлично зрение както на далеч, така и на близо: Те са перфектно адаптирани, за да виждате текст или обекти от далеч, или да четете малки знаци отблизо.

🔴 Не уморяват очите: За разлика от други очила, този модел изобщо не уморява очите, и можете да ги носите удобно през целия ден.

🔴 Съвременни, устойчиви на надраскване лещи: Специален слой за втвърдяване увеличава устойчивостта на лещите и ги защитава от надрасквания и малки пук

🚨 Отказ от отговорност (прочетете)

Моля, имайте предвид, че различни компании продават продукти, подобни на нашите очила, и че нашите продукти могат да се появят на други уебсайтове, което може да доведе до объркване или измама.

Ние сме единствените официални продавачи. Покупката от други уебсайтове се извършва на собствен риск от страна на клиента, тъй като ние не можем да гарантираме качеството, автентичността или следпродажбеното обслужване. Други продукти могат да изглеждат подобни, но да имат различни спецификации, което може да изложи клиентите на допълнителни рискове.

⚠️ В оферта за 55 лв вместо 110,90 лв + доставка в рамките на 24 часа + плащане при доставка

Резултатите

Те казаха, че харесват ултралекия безрамков дизайн.

Наблюдава се незабавно подобрение на зрението наблизо и надалеч.

Преди всичко те оцениха лекотата на използване: те работят незабавно и се адаптират към вашите визуални недостатъци.

*въз основа на проучване, проведено сред 1000 души на възраст между 18 и 75 години.

⚠️ В оферта за 55 лв вместо 110,90 лв + доставка в рамките на 24 часа + плащане при доставка

Мненията на нашите клиенти

★★★★★

Никога досега не съм намирал очила на тази цена. Освен това прочетох положителните отзиви… и те оправдаха очакванията. Здрави материали и стилен дизайн. Аз съм много късоглед и трябва да кажа, че корекцията е наистина ефективна. Сега нося очила за всеки случай.

★★★★★

Изработени до най-малкия детайл и много удобни. Дори няма да разберете, че ги носите!

★★★★★

Зашеметяващи очила. Изтънчен и модерен стил. Изглеждат страхотно и нямам никакво желание да ги нося!

⚠️ В оферта за 55 лв вместо 110,90 лв + доставка в рамките на 24 часа + плащане при доставка

Как можете да ги получите сега?

⚠️ В оферта за 55 лв вместо 110,90 лв + доставка в рамките на 24 часа + плащане при доставка

Резервирайте ги сега

Очила с автофокусни лещи с калъф - рамка и гаранция на 55 лв вместо 110,90 лв

🟠 Ограничена наличност

Отказ от отговорност: Този продукт не е предназначен за диагностициране, лечение, излекуване или предотвратяване на каквото и да е заболяване. Резултатите може да варират / резултатите може да не са типични. Тази информация не представлява медицински съвет и не трябва да се разчита като такава. Консултирайте се с Вашия лекар, преди да промените обичайния си режим на лечение.

Знаем, че пазаруването онлайн може да изглежда рисковано за мнозина, но знайте, че при нас няма риск. Ако не сте доволни от нашите продукти, не се притеснявайте, ние ще направим всичко, за да сте сигурни, че сте доволни. Ние сме компания, фокусирана върху клиента и неговите желания. Вашите данни ще бъдат обработвани в съответствие с политиката за поверителност. Този сайт използва бисквитки. Посещавайки го, Вие приемате тази политика.

Контакти Политика за поверителност