A

Най-новото поколение иновативни очила с рецепта със саморегулираща се градация

Тези фантастични очила, изработени от известен оптик в Милано, притежават необикновена технология: благодарение на механизма за саморегулиране, с който са оборудвани, те ви позволяват да изберете необходимата градация, за да подобрите оптимално зрението си както наблизо, така и надалеч, без да се налага да сменяте очилата всеки път.

Тези очила се произвеждат изцяло в Италия по най-високите стандарти за материали и са оборудвани с иновативни и изключителни технологии, което гарантира надежден и сертифициран италиански продукт.

Революционните саморегулиращи се очила са в изключителна промоция за месеца за профилактика на зрението само на 54лв. вместо на 154лв. само за първата наличност от хиляда броя.

⚠️ Ще получите Очила със саморегулиращи се лещи с рамка, кутия и гаранционно свидетелство на цена 54 лв. вместо 154лв. + Гаранция за случайна повреда + Незабавно връщане!

Изцяло италианските очила, които стават популярни в цял свят

През последните седмици те се радват на голям успех. Защо?

Просто, те решават основния проблем на хората, които носят очила.

Проблемът с късогледството и астигматизма не ви позволява да виждате добре отблизо и трябва да използвате различни очила, за да четете етикети, да гледате телевизия и да използвате мобилния си телефон? Искате ли да имате ЕДНА система за четене, която винаги да отговаря на всичко, което трябва да правите, да четете или да пишете?

Най-добрата система за четене, която за първи път в историята включва автоматични лещи, които се адаптират към всички степени, от които се нуждаете!

Благодарение на технологията Flex Focus Optics всяка леща има в себе си цяла гама от различни градации (от 0,5 до 4) и окото ви, което гледа през нея, има идеалната градация.

Но как е възможно това? Това става, защото лещата автоматично се фокусира върху обекта, който гледате.

Те са унисекс и следователно са подходящи както за мъже, така и за жени!

Те са изработени от леки материали, но в същото време са ултра-устойчиви: благодарение на тази характеристика, тези очила са много леки, но същевременно устойчиви дори на падания или най-силните удари.

Не е необходима рецепта, за да ги получите! – Не е необходима рецепта от специалист, те са универсални и подходящи за всеки проблем със зрението!

Ето всички характеристики:

⚠️ Ще получите Очила със саморегулиращи се лещи с рамка, кутия и гаранционно свидетелство на цена 54лв. вместо 154лв. + Гаранция за случайна повреда + Незабавно връщане!!

Основни предимства

Изработени от материали последно поколение.

Тези нови материали правят очилата практически неразрушими.

Регулиране на градацията

Благодарение на иновативната си технология те автоматично регулират градацията от 0,5 до 4

Последно поколение лещи против надраскване

Тяхното втвърдяващо покритие прави лещите устойчиви на всякакви удари и дори надраскване.

Медицинско устройство

Това е медицинско изделие, което означава продукт, използван за диагностични и/или терапевтични цели, чиято безопасност и ефикасност са доказани в клинични проучвания.

Спестяване на

Те гарантират значителни икономии на средства, тъй като съчетават всичко необходимо за зрението ви в един чифт очила.

Подобрява концентрацията

Подобряват концентрацията ви, като ви позволяват да виждате добре, без да напрягате очите си.

⚠️ Ще получите Очила със саморегулиращи се лещи с рамка, кутия и гаранционно свидетелство на цена 54лв. вместо 154лв. + Гаранция за случайна повреда + Незабавно връщане!

Как да ги получите сега?

Само ако поръчате днес, можете да получите революционните очила с лещи от последно поколение само за 54лв. вместо за 154лв.

В цената ще получите:

  • Очила с лещи от последно поколение с технология за автофокус
  • Кутия и рамка
    Гаранционен сертификат
  • Гарантирана незабавна връщане за 10 дни
  • 10-дневна гаранция за връщане на парите
  • 2-годишна гаранция

⚠️ Ще получите Очила със саморегулиращи се лещи с рамка, кутия и гаранционно свидетелство на цена 54лв. вместо 154лв. + Гаранция за случайна повреда + Незабавно връщане!

Попълнете формуляра за поръчка по-долу

Ще ви се обадим за потвърждение на поръчката

Ние изпращаме вашата поръчка в рамките на 48 часа

Ще платите сигурно при доставка

Резервирайте ги сега

Очила с автофокусни лещи с калъф - рамка и гаранция на 54лв вместо 154лв

🟠 Ограничена наличност

Отказ от отговорност: Информацията, съдържаща се в тази статия, не е предназначена за лечение, предотвратяване или излекуване на каквото и да е медицинско състояние. Знаем, че онлайн пазаруването може да изглежда рисковано за мнозина, но моля, знайте, че при нас няма риск. Ако не сте доволни от нашите продукти, не се притеснявайте, ние ще направим всичко възможно, за да сме сигурни, че сте доволни. Ние сме компания, фокусирана върху клиента и неговите желания. Вашите данни ще бъдат третирани в съответствие с политиката за поверителност. Този сайт използва бисквитки. Посещавайки този сайт, вие приемате тази политика.

Контакти Политика за поверителност